4 bílky
100 g cukru krystal
100 g hladké mouky
100 g mandlí (nebo lískových ořechů ve slupce)
Bielka vyšľaháme s cukrom do hustého snehu.Pridáme múku a mandle alebo lieskovce a jemne premiešame.Vlejeme do vymastenej formy srnčí chrbát a upečieme. Necháme vychladnúť.Na druhý deň ostrým nožom narežeme asi 3 mm hrubé plátky, rozložíme na suchý plech a pri 50 °C a pootvorenej rúre sušíme.
Autor: tejaja | |
Datum vložení: 16.12.2008 19:40 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz