1/2 kg jahod
1 smetana 30%
tvaroh
2 lžíce moučkového cukru
vanilkový cukr
formičky na ledňáky
Smetanu smícháme s oběma cukry a půlkou tvarohu. Asi 3/4 jahod rozmixujeme. Rozmixované jahody smícháme se smetanou. Zbytek jahod nakrájíme na kousky. Jahody přidáme do krému, kterým naplníme formičky a dáme zmrazit.
Do ledňáků můžeš použít jakékoliv ovoce podle chuti.
Autor: Marketicka (Marie Lipovská) | |
Datum vložení: 11.03.2013 19:11 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz