0,5 l rostlinné šlehačky (značka Holé)
500 g bílého jogurtu (já používám Hollandia)
1 panáka ledové vody
3 lžíce moučkového cukru
Na krém:
marcipán
čokoláda
Vychlazenou šlehačku s cukrem a vodou řádně vyšleháme do tuha - bude tužší než obyčejná šlehačka a poté zašleháme jogurt a je hotovo.Krém v pohodě můžete i zdobit a vydrží stále stejný.Pokud šlehačka zbude, lze ji našlehanou uchovávat i v mrazáku.Krém je vynikající i s čokoládovým nebo ovocným jogurtem.
Autor: Ivana41 (Ivana Černá) | |
Datum vložení: 16.03.2013 23:21 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz