24 cukrářských piškotů
2 bílé jogurty
stévii nebo cukr na oslazení
Rama Cremefine na šlehání
1/2 balíčku želatinového ztužovače Dr. Oetker
rum
jahody mražené
dortová želatina
stévie nebo cukr
Jogurty necháme přes plátýnko do rána vykapat..není třeba, ale je to chutnější...osladíme, přidáme vyšlehanou šlahačku a podle návodu na obalu přidáme želatinový ztužovač.
Formu na srnčí hřbet vyložíme folií. Naskládáme piškoty,pokapeme rumem, vyplníme krémem.
Povrch zalejeme jahodami s dortovou želatinou. Správná příprava je na balíčku.
Necháme do druhého dne zatuhnout, vyklopíme.
Autor: Tessi | |
Datum vložení: 06.05.2013 19:46 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz