jahody
1 lžíce medu
čtyřbarevný pepř nebo černý pepř
kousek másla
mletá skořice
pistácie neslané a nepražené
vanilková zmrzlina
Na pánvi si rozpustíme máslo, na něj dáme nasekané pistácie, které osmahneme, zaprášíme je mletou skořicí, přidáme med a po jeho rozehřátí nasypeme pokrájené jahody a promícháme s omáčkou. Pak dáme pepř, kterým nemusíme šetřit-minimálně 10x zatočíme mlýnkem nad pánví a zlehka promícháme. Podáváme se zmrzlinou, nebo jen tak jako delikatesu.
Recept je od tanečníka YEMIHO A.D. a tak mne zaujal, že jsem vám ho sem musela dát, aby ho někdo vyzkoušel a dal fotku-já tu odvahu nemám, ale bude to delikatesa. Je vás tu pár, kteří do takových receptů rádi jdou, tak do toho! Já možná vyzkouším, až budu mít jahody zralé.
![]() |
Autor: Bibinka (Janinka) |
![]() |
Datum vložení: 13.06.2013 09:40 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady