250 ml Lambrusca (italské perlivé červené víno)
sáček dortového želé
2 lžíce třtinového cukru
miska lesních jahod
zakysaná smetana
Dortové želé smícháme se dvěma lžicemi cukru a s vínem přivedeme k varu, povaříme cca minutu - musí se stále míchat, je to stejné, jako když vaříte želé na dort. Skleničky naplníme částí jahod, lehce schladlé želé na ně nalejeme, zamícháme a necháme důkladně ztuhnout. Vychladlé dozdobíme zakysankou a zbytkem jahod
Jahody začínají, vína zbytek, smetana končí... a je z toho pohárek, který není určený pro děti :-)))
Autor: hosta | |
Datum vložení: 20.06.2013 16:16 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz