vodní červený meloun
citronová zmrzlina
cukr
čerstvá máta
První varianta:
Meloun nakrájíme na plátky, odstranime pecičky, nakrájíme na drobné kostky, opatrně promícháme s cukrem a vložíme pokud možno v jedné vrstvě do krabice vhodné do mrazničky, uzavřeme a dáme na cca dvě hodiny zmrazit.Zmrazené melounové kostky dáme do pohárů, přidáme zmrzlinu a ozdobíme mátou.Druhá varianta:
Meloun nesladíme a přidáme sladší zmrzlinu, např. vanilkovou, kokosovou apod.
Vlastně to není ani recept, ale jen tip na velice osvěžující dezert.
Zdroj: Italská kuchyně
Autor: maris | |
Datum vložení: 27.07.2013 16:25 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz