80 g celozrnných sušenek
80 g ječných vloček
250 g Mascarpone (Gervais)
250 g řeckého jogurtu
60 g třtinového cukru
1 vanilková fruktosa
200 g jahod
1 dortové želé (červené)
Nejdříve si nahrubo rozdrtíme sušenky, promícháme s vločkami a rozdělíme do mističek. Sýr vyšleháme s jogurtem a cukry dohladka. Krém rozvrstvíme na sušenky a uhladíme. Necháme v lednici vychladit. Jahody očistíme a nakrájíme na menší kousky. Rozložíme na vychlazený krém a zalijeme želé (připravíme podle návodu na obalu). Necháme ztuhnout.
Dezertík je nejlepší druhý den, kdy sušenky trochu zvlhnou.
http://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Autor: DlabemeZdrave (Mishka) | |
Datum vložení: 01.08.2013 19:51 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz