1 balení cukrářských piškotů
2 měkké tvarohy
300 g kysané smetany
1 vanilkový cukr
moučkový cukr pdle chuti (a kyselosti ovoce)
1 ztužovač šlehačky
2 hrsti i více očištěného čerstvého ovoce vanilovým a moučkovým cukrem:
ostružiny
jahody
maliny
měkké hrušky
broskve
4 lžíce kokosového likéru nebo vaječného likéru
kokos na ozdobu
Tvarohy vyšleháme se zakysanou smetanou, vanilkovým a moučkovým cukrem, nakonec přdáme ztužovač šlehačky a ještě promixujeme.
Formu vyložíme potravinářskou folií či aobalem a na dno vyskládáme piškoty. Pokapeme je kokosovým likérem a nalijeme na ně polovinu tvarohové směsi. Na ně navrstvíme ovoce, zalijeme zbytkem tvarohu a nakonec opět zarovnáme piškoty.
Vložíme alespoň na 4 hodiny do lednice, dozdobíme a pak podáváme.
Autor: danielle72 (Daniela) | |
Datum vložení: 01.09.2013 09:49 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz