1/4 l mléka
60 g cukru krupice
1 vanilkový pudinkový prášek
0,5 vanilkového cukru
200 g másla
Do kastrůlku dáme mléko, cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek a uvaříme hustý krém. Za stálého míchání ho necháme vychladnout. Nebo povrch můžeme také přikrýt fresh fólií aby se neutvořil škraloup.Vychladlý krém rozšleháme a zašleháme máslo nakrájené na malé kousky. Mělo by být o stejné teplotě jako pudink.Společně šleháme asi tak 5 min, aby byl krém krásně našlehaný a hladký.
Krém krásně drží tvar a není vůbec cítit po másle. Pokud dáte např. jahodový pudink, bude krém jahodový.
Autor: Danisqua | |
Datum vložení: 08.09.2013 13:34 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz