TopRecepty.cz

Lehký jáhlový dezert - pudink


Lehký jáhlový dezert - pudink

Suroviny

1/2 hrnku jáhel
1 hrnek vody
300 g bílého jogurtu
med dle chuti
marmeláda (nejlépe domácí)
ovoce
ořechy

Postup

Jáhly spaříme horkou vodou a scedíme. Přidáme hrnek vody a uvaříme (můžeme i mírně rozvařit). Necháme vychladnout. Jáhly dáme společně s medem a jogurtem (pouze 4 lžíce) do mixéru a vyšleháme hladký krém. Část "pudinku" můžeme obarvit a ochutit marmeládou. Plníme do pohárů společně s ovocem (ořechy...) a proložíme i samostatnou vrstvu jogurtu (také může být dochucený marmeládou).

Poznámka

Zdravá a lehká mňamka :-)

autor Autor: Lucie95
Datum vložení Datum vložení: 09.09.2013 16:42

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz