500 g měkkého polotučného tvarohu
4 banány
3 vejce
1 polévková lžíce Hi-maize
1 lžička citronové šťávy
Troubu vyhřejeme na 180°C. V misce utřeme tvaroh s celými vejci a 2 rozmixovanými banány. Přidáme citrónovou šťávu a Hi-maize. Připravíme si formu na srnčí hřbet, vyložíme pečícím papírem a vylijeme tvarohové těsto. Ponoříme tam celý banán a pečeme 30-50 minut při teplotě 180°C.
1 porce: 208 kcal, 15g bílkovin, 20g sacharidů, 7g tuku, 3g vlákniny
Hi-maize = rezistentní škrob
Autor: kordy | |
Datum vložení: 11.03.2014 13:21 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz