2 pěkně zralá rozmixovaná manga (nebo 4 hrsti jiného očištěného ovoce)
250 g plnotučného tvarohu
2 zakysané smetany
1 smetana ke šlehání
moučkový cukr podle chuti a kyselosti použitého ovoce
vanilkový cukr
Tvaroh rozšleháme se zakysanou smetanou a cukrem, přidáme ovoce a nakonec ručně opatrně vmícháme ušlehanou smetanu. Vložíme do jakékoli formy s víčkem a dáme na mrazák.
Každou půhodinku rozmícháme směs vdličkou. Opakujeme šestkrát, pak zmrzlinu úplně zmrazíme a můžeme mlsat. Před podáváním ji necháme pár minut v pokojové teplotě, aby získala krémovou konzistenci.
Autor: danielle72 (Daniela) | |
Datum vložení: 17.04.2014 12:45 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz