Těsto :
3 vejce
1/2 hrnku oleje
1 hrnek třtinového cukru
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
kakao nebo káva
Tvarohová směs:
2 měkké tvarohy
150 g domácí lučiny
2 vanilkové cukry
Na rosol:
1 velký broskvový kompot se šťávou
1 l vody
2 vanilkové pudinky
Všechny suroviny na těsto zamícháme, dáme péci na plech s pečícím paírem do vyhřáté trouby na cca 30 minut. Mezitím si smícháme tvarohy + lučinu a vanilkové cukry. Na upečený vychladlý plát natřeme tvarohovou směs. Broskve necháme okapat, pokrájíme a pokládeme na tvarohovou směs. Štávu z kompotu doplníme vodou do jednoho litru a smícháme ji s pudingy. Krátce povaříme a nalijeme na tvarohovou směs. Dáme do chladu a podáváme.
Autor: varilamyskakasicku | |
Datum vložení: 07.05.2014 20:43 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz