Suroviny na formu o průměru 18 cm:
250 g krému Nutspread z vlašských ořechů slazeného
400 ml kokosového mléka
3 vejce
2 lžičky perníkového koření
Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
Oddělíme si 150 g krému Nutspread, smícháme jej s vejcem a lžičkou koření do perníku a rozprostřeme na dno formy. (Podle potřeby lze přidat trochu vody.) Dáme do vyhřáté trouby a předpečeme cca 20 minut.
Na náplň jednoduše smícháme zbytek krému a koření s kokosovým mlékem a 2 vejci. Nalijeme na krustu a pečeme do zhnědnutí. Necháme vychladit do druhého dne! a pak teprve nakrájíme a podáváme.
http://tankavari.blogerka.cz/Dezerty/Bezlepkovy-pe...
Autor: Tanicka | |
Datum vložení: 03.08.2014 17:41 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz