mražené ovoce
chlazené kokosové mléko
med
Pokud se chystáme čerstvé ovoce zmrazit, tak ho nakrájíme na drobnější kousky.
Dáme do lednice vychladit servírovací misky.
Mražené ovoce necháme chvilku „povolit“.
V mixeru provedeme krátkou homogenizaci ovoce a mléka. Případné kousky ovoce nejsou ku škodě výsledného produktu.
Podáváme bez zbytečného otálení, ale při výrobě většího množství, či při výrobě několika druhů, můžeme krátce skladovat v mrazáku.
Poznámka:
Nejvhodnější stroj pro výrobu je food procesor; klasický mixer jsem zatím nezkoušel a tyčový mixer ani zkoušet nebudu.
Poměr surovin vychází podle druhu ovoce asi 1:1
Můžete přisladit cukrem, ale pak už nebudete PALEO!
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Autor: casino | |
Datum vložení: 25.08.2014 21:32 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz