3 střední hrušky
šťáva z 1/2 limetky
1 lžíce agávového sirupu
skořice
kardamon
1 plátek želatiny
400 ml mléka
1 skořicový cukr
1 lžička cukru krupice
1 pudink Dessert Chocolat
Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy. Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny. Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Autor: zizalka | |
Datum vložení: 10.09.2014 16:40 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz