TopRecepty.cz

Jahodový tataráček


Jahodový tataráček

Suroviny

300 g jahod
1 mascarpone
medové plátky ( koupí se v tesku )
vanilkový cukr
1 pomeranč
cukr krystal
1 dcl pomerančového džusu
1,5 tabulky čokolády

Postup

Jahody očistíme , propláchneme a nakrájíme na kostky. Přendáme do misky přidáme cukr krystal a promícháme. Necháme pár minut odležet. Mezi tím si připravíme mascarpone krém do kterého zamícháme vanilkový cukr. Ve vodní lázní necháme rozpustit čokoládu ( můžeme přimíchat mléko ať nám moc neztuhne během přípravy ) . Medové plátky si vykrájíme pomocí skleničky na kolečka, která rozkrojíme na pul ( viz foto ) . V rendlíku si připravíme karamel s cukru krystal ( já osobně dám cukr zlehka zkaramelizovat a přidám džus ) jakmile mám připravený koktejl přidám nakrájený na plátky pomeranč a zlehka provařím do pěkně karamelové formy. Nezapomínejte na čokoládu promíchávat. :-) Jakmile máme roztopenou čokoládu , pomeranč v koktejlu , můžeme servírovat ( viz foto ).

autor Autor: PatrikChefLizoTomis (Patrik Tomis)
Datum vložení Datum vložení: 22.10.2014 11:04

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz