300 g polohruba mouka
150 g cukr moucka
100 g maslo
1 vanilkovy cukr
1 prasek do peciva
1/2 hrnku mleka
Dle chuti:
rum
orisky
rozinky
cokolada
Maslo osobne doporucuji rozpustit. Jako kuchar amater jsem ho na poprve nechala tuhe a to teprve byla sranda :-D, ale jinak vse smichat a sup s tim do predehrate trouby na 180 stupnu na cca 20 minut. Jestli je babovka hotova, zjistime tim, ze do ni klasicky pichneme spejli :)
Ja si polevam babovku rozpustenou mlecnou cokoladou a nekdy prekryvam bilou :)
Autor: Maja03 (Martina Jarosova) | |
Datum vložení: 15.03.2015 16:25 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz