400 ml mléka
150 g nugátu
150 g bílého jogurtu
1 PL třtinového cukru
150 ml neslazeného kondenzovaného mléka
Mléko mírně ohřejeme, aby se rozpustil cukr a nugát.Po vychladnutí přidáme jogurt a kondenzované mléko. Metličkou vyšleháme a necháme přes noc v pokojové teplotě.
Je to takový polotuhý krém, který můžete proložit piškoty a ovocem.
Recept jsem vyslechla v MHD od dvou dam. Původně to mělo jít na noc do lednice, ale nezdálo se mi to, tak jsem polovinu nechala venku a polovinu
v lednici. V lednici to vůbec nezhoustlo, v teple ano.
Je to příjemně nakyslé a osvěžující.
Po zamrazení do nanukových tvořítek je z toho skvělý nanuk.
Autor: mika59 | |
Datum vložení: 06.06.2015 09:30 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz