250 ml smetany
50-70 ml mléka
250 g tučného tvarohu
vanilkový cukr
60-70 g cukru
5-8 jahod
Všechny suroviny umixujeme dohromady, pokud máme potřebu - dokyselíme, dosladíme a dáme umíchat do zmrzlinovače.
Kdo strojek nemá, dá zmrazit do mrazáku. Potom je ale potřeba každou hodinu krabičku se zmrzlinou otevřít a dobře promíchat zmrzlou hmotu se zbytkem. Tím předejdeme tvorbě ledových krystalků.
Autor: cathleen (Iva Trhoňová) | |
Datum vložení: 08.06.2015 08:26 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz