TopRecepty.cz

Posvícenské koláče à la frgál


Posvícenské koláče  à la frgál

Suroviny

60 g droždí
300 g cukru
500 ml mléka
500 g hladké mouky
500 g polohrubé mouky
4 vejce
300 g másla

Nádivka:
tvarohová, maková,...

Postup

Z droždí, trochy cukru, mléka a 2 lžic hladké mouky připravíme kvásek.Do mísy dáme hladkou i polohrubou mouku, vejce, teplé mléko, máslo, cukr a vzešlý kvásek. Zaděláme hladké těsto a necháme je kynout.Po vykynutí těsto rozdělíme na tři bochánky, které rozválíme a upravíme rukou.Nakonec je dle vlastní chuti naplníme makovou či tvarohovou nádivkou a upečeme.

autor Autor: SKADINKA
Datum vložení Datum vložení: 17.06.2015 18:52

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz