1/2 l smetany
cukr dle chuti
vanilkový lusk
4 žloutky
1 lžíce škrobu
Smetanu si připravíme do kastrolu. Trochu, asi deci necháme stranou. Přivedeme k varu a vložíme vyškrábnutou vanilku a cukr.
V míse si připravíme zbytek smetany, přidáme žloutky a škrob. Důkladně rozmícháme a vlijeme do horké smetany. Zmírníme plamen a mícháme do zhoustnutí. Poté vlijeme horké do připravených formiček. Na talíři zdobíme ovocem, toppingem či polevou.
Autor: terezicka1 | |
Datum vložení: 17.06.2015 21:31 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz