- vanilková zmrzlina
- smetana na šlehání
Čokoládová omáčka:
- 100 ml smetany
- 110 g hořké čokolády
Čokoládová omáčka:
Smetanu zahřejeme, stáhneme z ohně, přidáme nadrobno nalámanou čokoládu a mícháme do úplného rozpuštění čokolády. Dáme stranou.
Smetanu vyšleháme.
Do poháru dáme dva kopečky zmrzliny, přelijeme jí teplou čokoládovou omáčkou a doplníme šlehačkou.
V Belgii velice oblíbený dezert, který by se mohl přeložit jako Bílá dáma.
http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
Autor: Miquel | |
Datum vložení: 07.07.2015 15:50 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz