červený rybíz
černý rybíz
Havana rum (libovolné množství)
3 hrnky polohrubé mouky
1,5 hrnku pískového cukru
1 prášek do pečiva
1 hrnek mléka
0,5 hrnku oleje
3 vejce
máslo
polohrubou mouku na vymazání plechu
Červený a černý rybíz namočíme přes noc do Havany, aby měl lepší chuť.
Předehřejeme troubu asi na 180C, já mám plynovou bez čísel, tak to dávám na prostředek.
V míse smícháme polohrubou mouku s cukrem a práškem do pečiva, ve vedlejší míse smícháme vajíčko, mléko a olej, prošleháme a potom nalijeme do první misky a vše spolu vyšleháme dohladka. Těsto vlijeme na plech vymazaný máslem a vysypaný polohrubou moukou.
Dáme do trouby a pečeme dozlatova.
![]() |
Autor: prdelka123 (Lucie Lucie) |
![]() |
Datum vložení: 08.07.2015 17:55 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady