80 g ovesných vloček
130 g kokosového mléka (v plechovce)
60 g vypeckovaných třešní
90 g jahod
1 polévková lžíce strouhaného kokosu
agávový sirup na doslazení
Ovesné vločky nasypte do kastrůlku a zalijte kokosovým mlékem. Zahřejte, ale nepřivádějte k varu. Podle chuti můžete přidat sirup. Vločky nechte nasáknout alespoň půl hodiny.
Troubu předehřejte na 200 ˚C.
Ovoce nakrájejte na menší kusy a promíchejte s vločkami. Vložte do zapékací mističky a posypte kokosem. Pečte 30 minut.
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Autor: Vareniste.cz (Martina) | |
Datum vložení: 31.07.2015 15:18 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz