TopRecepty.cz

Jáhlovo-čokoládový dezert


Jáhlovo-čokoládový dezert

Suroviny

50 g jáhel
25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa)
1 banán
100 g tvarohu
med dle chuti (nebo sirup)

Postup

Jáhly uvaříme ve vodě podle návodu (zpravidla to trvá cca 10 minut a vaří se ve dvojnásobném množství vody). Po uvaření slijeme případný zbytek vody a do ještě horkých jáhel vmícháme čokoládu - tak dlouho, dokud se všechna nerozpustí. Osladíme rozmixovaným banánem a případně i nějakým sirupem a na závěr zjemníme tvarohem. Můžeme podávat teplé, ale i vychlazené.

Poznámka

Tento a všechny další mé recepty najdete na http://www.facebook.com/mamavkuchyni

autor Autor: Mama v kuchyni (Barbora Charvátová)
Datum vložení Datum vložení: 01.08.2015 22:26

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz