1 plechovka cizrny (400 g)
4 vejce
4 lžíce kakaa
1 hrnek mandlí
1/2 hrnku sojového mléka
1/2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátů
1 lžička jedlé sody
špetka soli
3 lžíce medu
1 lžička přírodního vanilkového extraktu
kokosový olej na vymazání formy
maliny (na omáčku)
1 lžička třtinového cukru do omáčky (nemusí být)
Z cizrny slijeme nálev a do mixéru nasypeme všechny ingredience kromě kypřícího prášku a jedlé sody. Vše rozmixujeme na hladké těsto. Nakonec vmícháme kypřící prášek a sodu. Těsto vlijeme do vymazané koláčové formy a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C cca 35-40 minut. Mezitím si vyrobíme malinovou omáčku. Maliny vsypeme do hrnce, zalijeme troškou vody a rozvaříme je doměkka. Nakonec máčku rozmixujeme tyčovým mixérem, osladíme lžičkou třtinového cukru a servírujeme ji společně s kouskem koláčku.
http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Autor: Susa | |
Datum vložení: 11.10.2015 04:32 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz