TopRecepty.cz

Kakaový jahelník s borůvkovou zmrzlinou


Kakaový jahelník s borůvkovou zmrzlinou

Suroviny

250 g jáhel
200 ml mléka
3 zralé banány
2 vejce
3 lžíce kakaa
1 lžička přírodního čokoládového aroma
2 lžíce medu
špetka soli
kokosový olej na vymazání formy
250 g odtučněného tvarohu
mražené borůvky
lžíce medu

Postup

Do hrnce s mlékem vsypeme jáhly, přidáme špetku soli a vaříme, dokud jáhly nevsáknou všechnu tekutinu. Do uvařených jáhel vmícháme banány, které jsme si spolu s vejci rozmixovali na hladký krém. Přidáme ostatní suroviny a vzniklé těsto vlijeme do dortové formy vymazané kokosovým olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 40 minut. Upečený jahelník podáváme s domácí zmrzlinou, kterou jsme si připravili rozmixováním tvarohu, mražených borůvek a medu.

Poznámka

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

autor Autor: Susa
Datum vložení Datum vložení: 14.10.2015 04:40

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz