900 g jablek
skořice
cukr (Fruktopur)
Drobenka:
150 g špaldové mouky
100 g pohankové mouky
50 g cukru (Fruktopuru)
170 g másla
Včas zapneme nahřívat troubu na 180 °C. Jablka můžeme oloupat a nakrájíme na kostičky. Dáme do zapékací mísy, posypeme skořicí a cukrem. Pořádně promícháme.Ze špaldové mouky, pohankové mouky, cukru a másla, vytvoříme mnutím prsty drobenku.Jablka posypeme drobenkou. Vložíme do trouby a pečeme na 180 °C zhruba 20 minut.
http://www.pazitka.cz/dezert/jablecny-crumble/
Autor: Karol89 (Karol Tišerová) | |
Datum vložení: 25.11.2015 13:50 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz