1 světlý piškotový korpus (asi 2 cm vysoký)
250 g kokosu
1 malý balíček želatiny
trocha cukru
1 balíček rozinek
rybízová marmeláda
Poleva:
6 žloutků
300 g práškového cukru
2 lžíce oleje
Piškótu upečieme klasicky ako sme zvyknutí. Vychladnutú potrieme tenkou vrstvou ríbezľového lekváru.
2 dl vody uvaríme s trochou cukru a rozpustíme v nej želatínu. Vmiešame kokos, hrozienka a dobre premiešame. Hneď navrstvíme na piškótu.
Vyšľaháme polevu zo žĺtkov, práš. cukru a oleja. Nalejeme na koláč a necháme stuhnúť aspoň na 1 deň. Po stuhnutí režeme na rezy.
Autor: tejaja | |
Datum vložení: 14.04.2009 11:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz