1/2 hrnku hladké mouky
1/2 hrnku celozrnné hladké mouky
1 hrnek polohrubé mouky
1/3 hrnku ovocného cukru (fruktózy)
1/3 kostky Stelly (tuku)
1/3 hrnku rozinek
1/3 hrnku vlašských ořechů
2 žloutky
3/4 hrnku sójového mléka
1/2 kostky čerstvého droždí
1 špetku soli
1 vanilkový cukr
Do pekárny dáme mléko, žloutky, olej, fruktózu, mouku a droždí.Zapneme program kynutý koláč (program Klasik základní).Po zaznění signálu přidáme hrozinky a ořechy a necháme pekárnu pracovat až do konce.
1 hrnek je 250 ml
Místo tuku Stella dávám 80 g oleje.
Pro všechny, kteří stejně, jako já, nemohou kravské mléko, klasický cukr a bílky z vajec.
![]() |
Autor: JanaDorazinova (Jana Dorazinová) |
![]() |
Datum vložení: 01.02.2016 13:04 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2025 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz
Všeobecné obchodní podmínky | Zásady ochrany soukromí | Cookies zásady