TopRecepty.cz

Pařížský krém trošku zdravěji


Pařížský krém trošku zdravěji

Suroviny

0,5 litru 33% smetany ke šlehání
150 g sušené třtinové šťávy nebo jiné sladidlo
4 - 5 lžic nepraženého kakaa
200 g kvalitní čokolády
150 g másla
100 g kakaového másla

Postup

Za stálého míchání zahříváme smetanu, cukr a kakao, nenecháme vařit. Po spojení všech surovin směs odstavíme a ihned do ní zamícháme nalámanou čokoládu a pokrájené máslo. Mícháme, dokud se vše nespojí. Necháme vychladnout. Během chladnutí občas promícháme.
Vychladlé dáme do lednice, nejlépe do druhého dne proležet. Chutě se lépe propojí.
Druhý den směs necháme chvilku v pokojové teplotě povolit a šlehačem vyšleháme.
Nakonec se snažíme neujídat, aby zbylo dost krému na dort.

Poznámka

http://zdraveahrave.blogspot.cz/

autor Autor: Mili Li.
Datum vložení Datum vložení: 14.03.2016 09:47

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz