1 tvaroh
1 vanilkový cukr
1/4 l mléka
1 vanilkový pudink
pár kapek citronu
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme, dle návodu, vanilkový pudink.Ochutíme vanilkovým cukrem a můžeme přidat i další cukr dle chuti.Uvařený pudink necháme vychladnout.Po zchladnutí zašleháme tvaroh a případně dochutíme citronovou šťávou.
Tvaroh může být i ve vaničce. Tuto náplň používáme všude tam, kde chceme, aby tvaroh držel tvar a neroztékal se. Nedoporučuji dělat tuto náplň den předem, ani její zbytky schovávat. Chutná jako pribináček, je lepší ji dojíst. Do druhého dne sice nezřídne, ale tvaroh pouští vodu.
Autor: Hella | |
Datum vložení: 29.04.2009 17:00 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz