dlouhé cukrářské piškoty
250 g jahod
120 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
250 ml smetany ke šlehání
1 želatinový ztužovač zastudena
1 červené dortové želé
Čtverhranou zapékací misku si vyložíme piškoty. Jahody odstopkujeme, přisypeme k nim oba cukry a rozmixujeme je.
Šlehačku vyšleháme dotuha a lehce vmícháme do rozmixovaných jahod.
Želatinový ztužovač připravíme podle návodu, opatrně vmícháme do jahodové směsi a ihned zalijeme připravené piškoty v misce.Dezert vložíme do lednice a necháme dobře vychladit.
Pak si připravíme podle návodu dortové želé a velmi opatrně zalijeme ztuhlý dezert.
Opět necháme v chladu ztuhnout a pak teprve podáváme.
Autor: Angel 666 (Jitka K.) | |
Datum vložení: 22.06.2016 21:57 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz