400-500 ml kefíru z tibetské houbičky
vanilkový cukr
1-2 lžíce cukru
pudink Crème Olé
Šlehačem rozmícháme v kefíru pudink i oba cukry, rozdělíme do pohárů a necháme vychladit.Před podáváním můžme ozdobit ovocem nebo posypat grankem.
Není to extra recept, ale - mám hodně kefíru z tibetské houbičky a už nevím, co z něj vyrobit. Napadlo mě použít pudink bez vaření a překvapilo, jak to pak chutná - opravdu jako termix.
Autor: cathleen (Iva Trhoňová) | |
Datum vložení: 26.08.2016 11:40 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz