2 lžíce jahodového džemu
2 lžíce cukru krupice
0,5 kg jahod
250 g mascarpone
200 g smetany ke šlehání
2 lžíce cukru moučka
čokoládové zdobení
cukrářské piškoty
V hrnci ohříváme na mírném plameni jahody, cukr krupici a 2 lžíce jahodového džemu. Když se cukr rozpustí, necháme směs vychladit.Mezitím vyšleháme mascarpone s moučkovým cukrem a šlehačkou do tuha. V případě nutnosti krém dosladíme dle chuti.Do mističky dáme vrstvu jahodové směsi a krém. Stěny dozdobíme piškoty a vršek krému čokoládovým zdobením.
Více informací a fotografií najdete na webu http://www.dobrotyodlucie.cz/ovocne-pohary/ , kde si můžete prohlédnout i další dezerty.
Autor: luciebizova (lucie bízová) | |
Datum vložení: 11.09.2016 19:18 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz