TopRecepty.cz

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup


Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup

Suroviny

100 g čokolády(mlečna nebo hořká,může být i s oříšky)
70-100 ml šlehačky(podle čokolády)
3 vanilkové cukry
15 g vanilkového pudinku

Postup

Čokoládu so šľahačkou a vanilkovým cukrom roztopíme v hrnci a dáme do chladničky asi na hodinu.Čokoláda by mala byť stuhnutá,ale nie úplne.A nie je taká riedka,že tečie.Má konzistenciu ako marmeláda do buchiet.Takto do nej s metličkou vmiešame suchý vanilkový puding.Vykrajujeme lyžicou a kladieme na cesto.

Plnka je vhodná do buchiet,croasantov a pod.

Dobré je,že keď buchty plníme,má hustú konzistenciu,netečie nám,dobre sa s ňou plní a až po upečení je tekutá.

autor Autor: Katarinka (Katka)
Datum vložení Datum vložení: 19.05.2009 15:41

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz