100 g čokolády(mlečna nebo hořká,může být i s oříšky)
70-100 ml šlehačky(podle čokolády)
3 vanilkové cukry
15 g vanilkového pudinku
Čokoládu so šľahačkou a vanilkovým cukrom roztopíme v hrnci a dáme do chladničky asi na hodinu.Čokoláda by mala byť stuhnutá,ale nie úplne.A nie je taká riedka,že tečie.Má konzistenciu ako marmeláda do buchiet.Takto do nej s metličkou vmiešame suchý vanilkový puding.Vykrajujeme lyžicou a kladieme na cesto.
Plnka je vhodná do buchiet,croasantov a pod.
Dobré je,že keď buchty plníme,má hustú konzistenciu,netečie nám,dobre sa s ňou plní a až po upečení je tekutá.
Autor: Katarinka (Katka) | |
Datum vložení: 19.05.2009 15:41 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz