štramberské uši
vanilkový pudink
mléko
kompotované ovoce
šlehačka
mletá skořice
mletý cukr
čokoláda k přizdobení
Zakoupíme štramberské uši. Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout. Postupně plníme ucho. Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Ucho jsem si dal minulý týden v práci jako dezert po obědě, moc mi chutnal a líbil se mi i nápad. Oslovil jsem kuchaře Gastrokomplexu p.Jaroslava Krajíčka, který dezert vytvořil a s jeho souhlasem ho prezentuji dál.
Autor: Jenda1 (Jan Slovák) | |
Datum vložení: 30.05.2009 20:18 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz