250 g špaldové mouky
130 g tvarohu
1 vejce
25 g brusinek
25 g kandovaného ovoce (lze vynechat)
50 g rozinek
50 g medu
50 g vlašských ořechů (nasekaných)
25 g kokosového oleje
1 lžička kypřícího prášku
Vyšleháme tekuté suroviny. Přidáme je k sypkým surovinám a vypracujeme vláčné těsto.Těsto přendáme na pečícím papírem vyloženou formu (pekáček nebo chlebíčková forma).Štolu dáme péct do předem vyhřáté trouby na 190 °C a pečeme zhruba 55 minut.
Štola je opravdu krásně vláčná a na povrchu úžasně křupavá. Lepší je odležená.
Autor: Lea012 (Leona Profotová) | |
Datum vložení: 16.12.2016 16:07 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz