650 g vyzrálých plodů kaki (3 ks)
450 g vyzrálých banánů (3 ks)
210 g 33% smetany ke šlehání (1 kelímek)
20 g sypké želatiny na vaječnou tlačenku (1sáček)
3 lžíce rozpustného kakaa (můžeme vynechat)
šlehačka a toping s příchutí čokolády nebo ovoce na ozdobu
Smetanu zahřejeme. Do teplé (na udržení prstu) vmícháme kakao, nasypeme želatinu, promícháme a necháme 10 minut nabobtnat.Do hlubší mísy nakrájíme oloupané kaki a banány a ponorným mixérem je rozmixujeme na kaši.Do rozmixovaného ovoce přidáme smetanu s želatinou a vše ještě jednou důkladně rozmixujeme.Poté nalijeme do vhodných formiček a necháme v lednici 4 - 6 hodin ztuhnout. Můžeme nechat i přes noc.
Autor: Anna Kocikova (Drahuš) | |
Datum vložení: 18.01.2017 20:44 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz