1 hrnek červeného rybízu
1 bílek
3/4 hrnku krystalového cukru
Všetky ingrediencie dáme do šľahača a vyšľaháme do hustej peny.
Penu rozdelíme do misiek a ozdobíme bobuľkami ríbezlí.
Cukrom nešetriť, môže byť aj 1 celý hrnček. Ten cukor drží penu, takže ak jej urobíte viac a nezjete, v chladničke pekne vydrží do druhého dňa.
Autor: tejaja | |
Datum vložení: 13.06.2009 12:45 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz