60 g máslových sušenek
30 g másla
500 g tvarohu
1 granátové jablko
200 g borůvek
8 lžic moučkového cukru
250 g smetany ke šlehání
1 ztužovač šlehačky
borůvkový sirup na přelití
borůvky na ozdobu
Jako první jsem rozdrtila v mixéru máslové sušenky. Sušenkovou drť jsem smíchala s rozpuštěným máslem a 2/3 nanesla na dna skleniček. Skleničky jsem dala do lednice.Borůvky jsem rozmixovala společně se 4 lžícemi cukru. Po rozmixování jsem je lžící promíchala s 250 g tvarohu a rozdělila do skleniček. Skleničky jsem vrátila do lednice.Po dvou hodinách jsem ke zbylému tvarohu přidala 4 lžíce cukru a do skleniček přidala zbylou sušenkovou drť.Na sušenky jsem navrstvila 1/2 oslazeného tvarohu a jako další jsem přidala semínka granátového jablka. Na semínka jsem dala zbylý tvaroh a nechala cheesecake tuhnout v lednici alespoň 4 hodiny.Po čtyřech hodinách jsem vyšlehala smetanu společně ze ztužovačem a pomocí zdobícího sáčku nazdobila skleničky.Těsně před podáváním jsem cheesecake ozdobila borůvkami a přelila borůvkovým sirupem.
http://dejsineco.cz/category/dezerty/boruvkovy-che...
Autor: dejsineco.cz (Dagmar Kučerová) | |
Datum vložení: 13.01.2018 13:49 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz