1 karamelové Salko
1 tyčinka Ledové kaštany
120 g másla
180-200 g neslazených burizonů
V misce nad párou rozpustíme máslo s karamelem a čokoládou. Vmícháme burizony a pořádně promícháme.Vzniklou směs můžeme zabalit do potravinové fólie a udělat z ní váleček. Taky se může dát do srnčího hřbetu (vystlaného potravinářskou fólií) nebo do silikonových formiček.Směs ve formě lžící lehce utlačíme a uhladíme. Necháme do druhého dne ztuhnout a uležet. Krájíme na kousky.
Autor: mika59 | |
Datum vložení: 13.02.2018 13:28 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz