300 g kulatých piškotů
100 g moučkového cukru
2 lžíce práškového kakaa na posypání
100 ml instantní kávy (zhruba)
3 lžíce mandlového likéru Amaretto
500 g mascarpone
1 šlehačka
450 g čerstvých jahod
Mascarpone vyšleháme s cukrem a šlehačkou.Jahody opláchneme, odstopkujeme, osušíme a nakrájíme.Do skleniček dáme lžíci krému, nakrájené jahody, namočené piškoty v kávě s likérem a vrstvíme střídavě.Zakončíme vrstvou krému. Pak posypeme prosátým kakaem. Necháme v ledničce uležet asi 2 hodiny před podáváním.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 07.05.2018 20:02 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz