zralé jahody
bezinková šťáva (nejlépe domácí)
pokud nemáte šťávu, tak třeba rýžový sirup nebo med
oklepaný pyl z bezinkových květů
pár obraných kvítků bezinek
Jahody rozmačkáme vidličkou nebo rozmixujeme tyčovým mixérem, pokud nechceme kousky.Osladíme šťávou nebo sirupem či medem.Pokud nemáme bezinkovou šťávu, oklepeme do jahod trochu bezinkového pylu, aby nanuk chutnal a voněl i po bezinkách. Můžeme též přidat kvítka z bezinek.Nalijeme do nanukové formy a dáme zmrazit.
Autor: janapelka (Jana Jílková) | |
Datum vložení: 30.05.2018 17:00 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz