2 šlehačky 33%
asi 150 - 200 g domácích pečených jablkových povidel
2 citrony
popř. trochu cukru
Šlehačky ušleháme a 2 lžíce dáme do povidel. Povidla se 2 lžícemi šlehačky ušleháme, aby trochu zřídla a přidáme do ušlehané šlehačky. Přidáme kůru z jednoho citronu a šťávu ze dvou citronů. Pokud je třeba, trochu přisladíme.Vše prošleháme a dáme zamrazit. Před podáváním necháme trochu povolit.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 12.10.2018 10:26 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz