Pařížský krém:
1 šlehačka
100 čokolády na vaření
Rybízová náplň:
1 tvaroh
1 šlehačka
domácí rybízová marmeláda
Šlehačku vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit. Nesmí vařit. Necháme vystydnout a a uložíme na noc do ledničky, pak ušleháme.Náplň: Vše vyšleháme. Pokud se nám zdá marmeláda kyselá, přidáme ještě trošku cukru.
Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská ))) | |
Datum vložení: 13.10.2018 10:23 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz