TopRecepty.cz

Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů


Mont Blanc - dezert z jedlých kaštanů

Suroviny

250 g vyloupaných kaštanů
300 ml mléka
100 g cukru
2 lžíce kakaa
1 lžíce rumu
vanilkový lusk
šlehačka k podávání
strouhaná čokoláda na posyp

Postup

Kaštany asi 10 minut povaříme a nastrouháme. Zalijeme mlékem, přidáme vnitřek vanilky
a vaříme 20 minut.Přidáme cukr, rum, kakao a rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka.Naplníme 4 malé skleničky. Necháme 2 hodiny v ledničce uležet, pak ozdobíme ušlehanou šlehačkou a posypeme čokoládou.

autor Autor: RubyRom (Romana Rubášová ( Važanská )))
Datum vložení Datum vložení: 10.11.2018 18:17

Hledat moučník


TOP 10 moučníky


Partner projektu



Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.

Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz

Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

kontakt: info@toprecepty.cz

ZdraveJa.cz | JakUdelam.cz

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz