250 g jemného tvarohu
20 g mletého máku
1 lžička tekutého medu
1-2 lžíce jogurtu (je-li potřeba)
švestková nutela
1-2 lžíce mléka
Tvaroh, mak a tekutý med metličkou vyšľaháme. Ak sa tvaroh rozsypáva, spojíme ho lyžicou jogurtu.Nutelu prehrejeme s trochou mlieka, aby mala hustotu omáčky. Môžeme použiť aj klasickú nutelu, ktorú zriedime mliekom alebo smotanou.Tvaroh upravíme na tanierik a prelejeme slivkovou nutelou.
Slivkovú nutelu robím podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/7716-svestkova-nu...
Autor: tejaja | |
Datum vložení: 25.11.2018 18:29 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz